Restoran İşletmeciliği

Ekolojik, Akıllı ve Sürdürülebilir Şehirler

Restoran işletmeciliği, bir restoranın tüm operasyonlarını yönetme sürecidir. Bu süreç, yiyecek hazırlama ve servis etmekle beraber, aynı zamanda finans, pazarlama, personel yönetimi ve müşteri ilişkilerini de kapsar.

Restoran işletmeciliği, bir yeme-içme mekanının kârlı ve başarılı bir şekilde çalışabilmesi için gereken tüm yönetim ve operasyonel faaliyetlerin bütünüdür.

Restoran İşletmeciliği Faaliyetleri

  • Mutfak ve Tedarik Zinciri
  • Servis Yönetimi
  • Bütçe ve Maliyet Kontrolü
  • İnsan Kaynakları
  • Hukuk ve Ruhsatlandırma
  • Marka Yönetimi
  • Pazarlama ve Satış
  • Müşteri İlişkileri

Catering Hizmetinin Sağladığı Avantajlar:

  • Zaman ve Odaklanma Avantajı
  • Profesyonel Uzmanlık
  • Maliyet ve Kârlılık Kontrolü
  • Gelişmiş Müşteri Memnuniyeti
  • Veri Odaklı Karar Alma